Μπύρα ΜΑΜΟΣ στο Δίκτυο καταστημάτων

Η ιστορική μπύρα Μάμος επιστρέφει χάρη στην συνεργασία της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και των κληρονόμων της ιστορικής οικογένειας ζυθοποιών από την Πάτρα. Η μπύρα η οποία ξεκίνησε την παραγωγή της το 1876 και την διέκοψε το 1979 επιστρέφει και θα παράγεται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στην Πάτρα, εξασφαλίζοντας την ποιότητα της αυθεντικής συνταγής.
Η ιστορία της μπύρα ΜΑΜΟΣ
Η μπύρα ΜΑΜΟΣ ξεκίνησε το 1876, όταν ο Λορέντζος Μάμος ίδρυσε το ζυθοποιείο του στην Πάτρα, για να ακολουθήσει μια πορεία 100 χρόνων γεμάτη βραβεία και διακρίσεις. Ο γιος του, Πέτρος Μάμος, ήταν ο πρώτος διπλωματούχος Έλληνας ζυθοποιός. Με τη φροντίδα, τη γνώση και το μεράκι του, έδωσε νέα πνοή στην ελληνική ζυθοποιία, με έμφαση στην ποιότητα και την καινοτομία. Ο Πέτρος Μάμος είχε προσαρμόσει την μπύρα στην ελληνική κουζίνα και τις ελληνικές προτιμήσεις. Ήταν μια μπύρα που έβρισκε κάποιος στη ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, αλλά και στο μεγαλύτερο ζυθοπωλείο της Αθήνας. Μια ελληνική μπύρα που εξάγονταν στο εξωτερικό και ήταν το πρώτο ελληνικό προϊόν ζύθου το οποίο έλαβε διεθνή βραβεία: χρυσό βραβείο αγνότητας και γεύσης στη Διεθνή Έκθεση της Τεργέστης το 1898, Δίπλωμα Τιμής μετά Χρυσού Μεταλλίου στη Διεθνή έκθεση Αθηνών.

Επιλέγοντας  την σύνδεση  μας  με ιδιαίτερες και  διαχρονικές γευστικές αξίες, από  σήμερα  μπορείτε να απολαύσετε  αυτή  την εξαιρετική  ελληνική  μπύρα στην γειτονιά σας και στο δικό σας κατάστημα  KIOSKY’S ONE STOP  ALL.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επικοινωνήστε μαζί μας